ONTDEK ONZE ONDERNEMERS

TALENTVOL

Vaak onderschat, maar veel talent. Wij brengen deze jongeren met elkaar en met professionals in contact. Voor veel van deze ondernemende jongeren is elke ervaring een nieuwe. Een constant leerproces, net zoals voor ons.

DIGITAL INNOVATION

Bas Meeuwenoord is 18 jaar en eigenaar van Digital Innovation Media, een adviesbureau voor social media. Booming business, ook voor kleine en middelgrote bedrijven, de afzetmarkt van Bas.

DJ-DJEFF

Jeffrey Parmentier is 17 jaar en DJ. Meerdere boekingen per week, samenwerkingen met grote organisaties en een eigen sponsor. DJEFF combineert sinds kort clubmix met live trompet, heel vet.

PLAY FOOTBALL

Simon van den Berg is 18 jaar en heeft zijn eigen voetbalacademie opgericht in samenwerking met SV Hillegom: Play Football. Inmiddels hebben al bijna 50 fanatieke voetballertjes zich aangemeld.

YARA ALEXANDRA

Yara Stoffels is 17 jaar en eigenaar van Yara Alexandra Uitgeverij. Ze schreef haar eigen prijswinnende dichtbundel ‘grijs weer’ over gevoelens tijdens de puberteit. Inmiddels ligt deze in verschillende boekwinkels.

JBAZ

Jeroen Buitenhuis en Artur Zacharian zijn 18 jaar en eigenaars van hun webshop 123selfcare.nl. Verzorgingsproducten worden verkocht via dropshipping. Zij stapten in de wereld van ‘E-commerce’.

ART OF LYRICZ

Haylee van der Veldt is 19 jaar en eigenaar van Art of Lyricz. Ze schrijft samen met cliënten songteksten en verwerkt deze in een liedje om moeilijke gebeurtenissen op een goede manier te verwerken.

TAKEN

Megan, Floris, Joël, Milan, Tim (en Cheyenne), samen vormen zij de rockband TAKEN. Winnaars HIT2019 band, Bevrijdingspop en nu eerst studeren. Passie voor muziek en heel erg veel talent.

%d bloggers liken dit: