BLIJLES Bollenstreek. Het onderwijsplatform in de Bollenstreek. Voor en door jongeren, met aandacht voor iedereen.

0 +
BIJLESUREN
0 +
BETROKKEN JONGEREN

Simpel. Kansengelijkheid.

Bijles wordt door veel jongeren en ondernemers gezien als een kans om snel veel geld te verdienen door hoge uurtarieven te hanteren. Er wordt veel tijd gestopt in het verdienmodel en veel aandacht besteedt aan misleidende promotie. Het lijkt een luxe probleem: als je het uurtarief te hoog vindt, neem dan geen bijles. Dat is de realiteit.

BLIJLES Bollenstreek probeert een stap in de juiste richting te zetten, een voorbeeld te zijn voor andere bedrijven. We luisteren actief naar feedback van leerlingen, docenten, ouders en blijven ons constant ontwikkelen. 

0
VRAGEN
0
EIGENSCHAPPEN

Persoonlijk en professioneel.

In samenwerking met universiteit Leiden hebben wij een persoonlijke vragenlijst ontwikkeld. Deze helpt ons bij het vinden van de juiste hulp. De ‘klik’ tussen leerling en docent wordt nog te vaak onderschat. Bijles is meer dan samen huiswerk maken.

Max en Jesper

Max & Jesper

Max Uphoff (19 jaar) en Jesper van Loon (18 jaar) zijn de trotse eigenaren van onderwijsplatform BLIJLES Bollenstreek.

“Wij hebben eindexamen gedaan in 2019, meteen na de uitslag hebben we BLIJLES Bollenstreek opgericht, met succes.” Binnen een jaar heeft het bedrijf zich kunnen ontwikkelen tot een grote speler in de regio. Max heeft zich gevoegd als bestuurslid bij een lokale maatschappelijke organisatie. “Het leerproces is fantastisch, we hebben ons ontwikkeld tot professionals in ons vakgebied, maar leren nog elke dag van onze partners.”