View this post on Instagram

Wat een gezelligheid in BerlijnšŸ‡©šŸ‡Ŗ

A post shared by Timmo (@timmokoordes) on

TIMMO KOORDES

Operationeel Directeur YOUTH Bollenstreek

Timmo en ik, wij kennen elkaar al sinds de brugklas. Toen waren wij helemaal geen vrienden. Sterker nog, Timmo en ik hadden een hekel aan elkaar. Waarom? Geen idee. Timmo is een sociale jongen, hij heeft een sterke mening en is heel intelligent.

De jongens op het VWO van onze jaarlaag, het was of-of. Heel intelligent en minder sociaal of heel sociaal, maar minder intelligent (liever een 6 zonder stress, dan een 7 zonder leven). Timmo en ik zaten daar tussen in. Veel goede cijfers, veel goede feestjes.

Timmo en ik hebben een ding duidelijk gemeen: de ‘voorliefde’ voor projecten. Liever een project dan een leertoets. Dat is waar wij altijd hoge cijfers mee hebben gehaald en waar wij het meest van hebben geleerd. Aad van Schoor, onze bedrijfseconomie docent, heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Hij heeft ons altijd aangezet om net iets meer te doen, net iets meer inzet te tonen om echt een hoog cijfer te halen.

Een van de laatste projecten die Timmo en ik samen hebben gedaan: Financiƫle analyse van een vereniging of stichting. We waren veel te laat begonnen en kwamen min of meer per ongeluk in contact met Stichting Theater Floralis. Twee maanden later hebben wij hier ons eerste contract getekend om comedy avonden voor de jeugd te gaan organiseren. Met de juiste mindset is alles mogelijk en als Timmo ergens potentie in ziet, dan zet hij zich 110% daarvoor in.

Meer voor jongeren. Wij zitten midden in onze doelgroep en dat is ook de kracht achter YOUTH Bollenstreek. Het is fantastisch om te zien hoe enthousiast Timmo kan worden als het allemaal samenkomt. Timmo kan ook kritisch zijn, dat maakt het ontwikkelingsproces moeilijker, maar wel beter. Daar bovenop schudt hij iedere keer weer een creatieve financiƫle oplossing uit zijn broekzak. Multi-functioneel, dat maakt Timmo zo geschikt voor deze positie.

Max Uphoff