JESPER VAN LOON

Operationeel Directeur BLIJLES Bollenstreek

Jesper, wat moet ik over hem zeggen? Ik ken hem al veel te lang. Intelligent en creatief, maar ook kritisch en terughoudend. We kennen elkaar al sinds de basisschool. Jesper heeft een klas overgeslagen en kwam toen bij mij in groep 3. Het klikte meteen en sindsdien is hij een van mijn beste vrienden. Jesper is Jesper.

Ook na de basisschool zijn we goed met elkaar om blijven gaan, maar het contact was wel minder. Jesper naar het Rijnlands Lyceum in Sassenheim, ik naar het Fioretti College in Lisse. Twee verschillende werelden. Tot BLIJLES Bollenstreek.

We hadden het al wel eens over bijles geven gehad, dat het een leuk bijbaantje was. Inmiddels heeft ook Jesper meer dan 300 uur ervaring in het geven van bijles. We zijn allebei ondernemend en toen ik iemand zocht om mee samen te werken, wist ik het meteen: Jesper. Hij werkt heel hard en heeft een duidelijke mening. De perfecte business partner en dat betekent veel voor me.

Ons werk is heel persoonlijk; onze visie is gericht op het helpen van kinderen. Dat stralen we ook uit. Altijd al zijn wij de slimme jongens uit de klas, maar dat betekent niet dat wij beter zijn. Iedereen heeft sterke en zwakke punten. Iedereen heeft wel eens hulp nodig. BLIJLES Bollenstreek ademt professionaliteit, maar probeert ook persoonlijk te blijven.

Jesper is verantwoordelijk voor de balans tussen professionaliteit en persoonlijk contact. Een taak die hem op het lijf geschreven is. Als ik zie hoeveel plezier hij haalt uit het bijles geven en alles wat daarbij komt kijken, dan besef ik me dat ik inderdaad de perfecte business partner heb gevonden.

Max Uphoff