VERANTWOORDE PRIJZEN

Bijles is populair. Het gevolg is een nieuwe markt. Ondernemers zien bijles als een kans om heel veel geld te verdienen, door hoge, haast onbetaalbare, uurtarieven te hanteren.

BLIJLES Bollenstreek probeert een stap in de juiste richting te zetten, een voorbeeld te zijn voor andere bijles bedrijven. We luisteren actief naar feedback om ons te blijven ontwikkelen, maar we kiezen bewust voor een betaalbaar uurtarief.

STANDAARD

Een bijlesuur per week.

10

€ / uur

INTENSIEF

Meerdere bijlesuren per week.

9

€ / uur

FLEXIBEL

Flexibel aantal bijlesuren.

15

€ / uur

Tegenvallende resultaten? Je begrijpt de lesstof, maar dit is niet terug te zien aan je cijfers. Pakket STANDAARD houdt een uur bijles per week in, waar je door je bijlesgever de lesstof op een andere manier uitgelegd krijgt en eventueel samen oefent.

Je hebt moeite met het tempo waarin de nieuwe lesstof wordt uitgelegd. Pakket INTENSIEF is er op gericht om op het juiste niveau te komen en dit vast te houden. Meerdere bijlesuren per week, waarin je de tijd krijgt om je te ontwikkelen.

Aanvullende hulp en uitleg voor een belangrijke toets of opdracht. Er wordt niet elke week een bijles uur ingepland. Pakket FLEXIBEL geldt ook voor bijles bij de bijlesleerling thuis, bijles in het weekend of tijdens de schoolvakanties en bijles van een HBO of WO student.

EXTRA INFORMATIE

VRIJGESTELD VAN BTW

Bijles is vrijgesteld van BTW, omdat dit valt onder ‘maatschappelijke dienstverlening’. Onze prijzen zijn daarom altijd excl. btw en deze kunt u ook niet terugvinden op de factuur.

FLEXIBEL BETALINGSPLAN

Aanmelden kan altijd! Bij aanmelding kiest u een pakket, dit kan iedere maand worden gewijzigd. Wij sturen elke maand een factuur naar het mailadres van de ouder/verzorger.