Bijles: persoonlijk en professioneel

Aandacht is belangrijk. Wij kiezen voor persoonlijk contact, een betaalbaar uurtarief en we hebben een duidelijke visie: effectief, innovatief en duurzaam.

BLIJLES traject

Aanmelden
Bijles bij BLIJLES Bollenstreek draait om ontwikkeling. Een reis die je doormaakt, samen met je bijlesdocent. Je kunt je aanmelden via onze website, je ontvangt meteen een bevestigingsmail met meer informatie.
Persoonlijk profiel
We verwerken je gegevens in onze administratie en sturen je het resultaat van je Persoonlijke Analyse. We streven om binnen twee werkdagen een bijles docent te vinden die bij je past.
Eerste bijles
Na de eerste bijles nemen we contact met je op. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt, anders vinden we vrijblijvend een andere bijles docent en vervallen de kosten voor de eerste bijles.
Vervolgtraject
Je ontvangt vooraf een factuur om verrassingen te voorkomen. De bijles docent is verantwoordelijk voor het verdere verloop, maar bij vragen of problemen kun je altijd contact met ons opnemen.
Previous
Next

Bijlesvakken

Nederlands

Engels

Frans

Duits

Spaans

Grieks

Latijn

Geschiedenis

Aardrijkskunde

Economie

Bedrijfseconomie

Maatschappijleer

Filosofie

Wiskunde A

Wiskunde B

Wiskunde D

Biologie

Natuurkunde

Scheikunde

Informatica

Staat het vak waar jij moeite mee hebt hier niet bij? Neem contact met ons op, we proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Persoonlijke Analyse

Een simpele vragenlijst die je binnen 10 minuten kunt invullen. 60 meerkeuzevragen over je karakter. Je ontvangt je Persoonlijke Analyse in je mail. Wij gebruiken dit om je te koppelen aan een passende bijlesleerling.

0
VRAGEN
0
EIGENSCHAPPEN

Onze kernwaarden

Onze visie: effectief, innovatief en duurzaam, is opgebouwd vanuit zes kernwaarden die je verder ontwikkelt tijdens onze bijlessen.

Zelfvertrouwen

Het is belangrijk om zelfverzekerd te zijn. Hoe meer vertrouwen en respect, hoe beter je je voelt. Je kunt beter omgaan met kritiek en durft je eigen mening te geven.

Charisma

De kracht van lichaamstaal, houding en woordkeuze wordt vaak onderschat. Je bent jezelf, maar kunt je ook goed aanpassen aan anderen.

Empathie

Je kunt je inleven in de gevoelens van anderen. Het is belangrijk om goed te kunnen luisteren, zo voorkom je miscommunicatie en vervelende conflicten.

Creativiteit

Je gebruikt je kennis en ervaring om verbanden te leggen en creatieve oplossingen te bedenken. Je geeft niet snel op en toont voor elke situatie de juiste inzet.

Wijsheid

Je kunt je creativiteit, ervaring en intelligentie gebruiken en combineren. Evenwicht tussen je eigen belang en dat van anderen is heel belangrijk.

Flexibiliteit

Je kunt je aanpassen aan het gedrag van anderen. Je durft je fouten toe te geven en je kunt snel schakelen om verschillende problemen op te lossen.