Meer dan bijles

Een duidelijke visie: vernieuwend, betaalbaar en maatschappelijk. We ontwikkelden The Match Generator, Share and Care en BLIJLES Score. Bijles moet voor iedere leerling beschikbaar zijn, ongeacht welke situatie hij of zij zich in bevindt.

Hoe werkt het?

Bijles is meer dan samen een uurtje huiswerk maken. Het doel is om jezelf te ontwikkelen. BLIJLES heeft ervaring omgezet in een visie. Over elk detail is nagedacht, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Ontdek onze aanpak. 

Aanmelden

Je meldt je binnen 10 minuten aan via onze website. Je ontvangt direct een bevestigingsmail met meer informatie.

Op basis van je aanmelding stellen we een persoonlijk profiel samen, dat we gebruiken om een passende bijles docent te vinden. Je ontvangt je persoonlijke analyse per mail, samen met de mogelijkheid om vooraf veilig te betalen.

Eerste bijles

We proberen binnen een aantal werkdagen een passende bijles docent te vinden. Je ontvangt per mail een match formulier met alle contactgegevens van je bijles docent.

Je docent is verantwoordelijk voor het inplannen van de eerste bijles en neemt contact met je op. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt. Je kunt ons vanaf dat moment altijd bereiken om eventuele problemen te bespreken. 

Vervolg

Over een langere periode werk je samen met je bijles docent. Je ontwikkelt jezelf en krijgt meer zelfvertrouwen. Wij vertrouwen erop dat onze docenten er alles aan doen om jou verder te helpen. 

Wij bieden ondersteuning in de vorm van eigen lesmateriaal via Share & Care, nemen alle administratie uit handen en lossen eventuele problemen op.

Bijlesvakken

Staat het vak waar jij moeite mee hebt hier niet bij? Neem contact met ons op, we proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Nederlands

Engels

Frans

Duits

Spaans

Grieks

Latijn

Geschiedenis

Aardrijkskunde

Economie

Bedrijfseconomie

Maatschappijleer

Filosofie

Wiskunde A

Wiskunde B

Wiskunde D

Biologie

Natuurkunde

Scheikunde

Informatica

The Match Generator

BLIJLES heeft in samenwerking met Universiteit Leiden een eigen systeem ontwikkeld om leerlingen en docenten te koppelen. Een uitgebreid systeem, dat bestaat uit drie onderdelen: aanmelding, analyse en matching.

Code of Ethics

Gelijkwaardigheid

De docent geeft les, maar is zelf uiteindelijk ook nog een leerling.

Interesse

Een persoonlijke connectie tussen docent een leerling geeft motivatie.

Geduld

De docent is er om te helpen, ongeacht hoe lang dit duurt.

Positiviteit

Onzekerheid is normaal, elk succes is een stap vooruit.

Kennis

Kennis bouw je op, het is belangrijk om bij de basis te beginnen.

Durf

Durf je eigen fouten toe te geven en sta open voor nieuwe inzichten.