Persoonlijk en professioneel

Aandacht is belangrijk. Wij kiezen voor persoonlijk contact, een betaalbaar uurtarief en we hebben een duidelijke visie: effectief, innovatief en duurzaam.

Persoonlijk BLIJLES Traject

Bijles bij BLIJLES Bollenstreek draait om ontwikkeling. Een reis die je doormaakt, samen met je bijlesdocent. Lees meer over welke stappen je doorloopt.

Je persoonlijke BLIJLES Traject start na je aanmelding. We sturen je een bevestiging via mail met meer informatie over het verdere verloop van onze bijlessen.

We verwerken je gegevens in onze administratie en zetten jouw antwoorden op de vragenlijst om in een persoonlijk profiel om je inzicht te geven in je karaktereigenschappen.

We streven om binnen twee werkdagen een passende bijlesdocent te vinden. We houden rekening met karakter, interesses, voorkeuren, leeftijd, niveau en beschikbaarheid.

Na de eerste bijles nemen we contact met je op. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt, anders vinden we een andere bijlesdocent en vervallen de kosten voor de eerste bijles.

Je ontvangt vooraf een factuur om verrassingen te voorkomen. De bijlesdocent is verantwoordelijk voor het verdere verloop, maar je kunt altijd contact met ons opnemen.

Onze kernwaarden

Onze visie: effectief, innovatief en duurzaam, is opgebouwd vanuit zes kernwaarden die je verder ontwikkelt tijdens onze bijlessen.

ZELFVERTROUWEN

Zelfvertrouwen hebben is belangrijk voor persoonlijke ontwikkeling. Hoe meer vertrouwen en zelfrespect, hoe beter je je voelt. Zelfvertrouwen maakt je weerbaar en minder afhankelijk van het oordeel van anderen, je durft voor je eigen mening uit te komen.

EMPATHIE

Empathie is het vermogen om je in te leven in de gevoelens van anderen. Als je je kunt inleven in anderen, ben je in staat effectiever te communiceren en conflicten te voorkomen. Het is belangrijk om goed te kunnen luisteren op emotioneel niveau.

WIJSHEID

Wijsheid is een controversieel begrip. Het houdt niet in dat je enorm intelligent bent en alle antwoorden weet. Het houdt in dat je in staat bent om creativiteit, ervaring en intelligentie te combineren. Evenwicht tussen eigenbelang en dat van anderen.

CHARISMA

Charisma is een vaardigheid, de kracht van je non-verbale communicatie. Je bent in staat om jezelf te zijn en door je manier van doen en laten andere mensen emotioneel te raken. Lichaamstaal, houding en je woordkeuze spelen een belangrijke rol.

CREATIVITEIT

Creativiteit houdt in dat je in staat bent om creatieve oplossingen, idee├źn en/of methoden voor bepaalde situaties te bedenken (problem-solving). Onmisbaar zijn inzet en inspiratie. Je kunt je kennis en ervaring gebruiken om nieuwe verbanden te leggen.

FLEXIBILITEIT

Flexibiliteit betekent dat je in staat bent om je eigen houding en opvattingen vrijwillig aan te passen aan iedere situatie. Je toont begrip voor het gedrag van anderen en kunt snel schakelen om problemen op te lossen. Flexibel gedrag houdt ook in dat je verbeeldingskracht hebt.