AANMELDEN

VUL DIRECT ONZE PERSOONLIJKE VRAGENLIJST IN, NADAT JE JE HEBT AANGEMELD! DAN KUNNEN WIJ JE AANMELDING GOED VERWERKEN.

MEER DAN SAMEN OPDRACHTEN MAKEN

In samenwerking met Universiteit Leiden, Erasmus Universiteit Rotterdam en Vrije Universiteit Amsterdam ontwikkelden wij The Match Generator.

Bijles is meer dan samen een uurtje huiswerk maken. Als leerling bouw je een band op met je bijles docent. Je leert van elkaar en ondersteunt elkaar als dat nodig is. Alle leerlingen en bijles docenten vullen bij hun aanmelding onze persoonlijke vragenlijst in. De antwoorden gebruiken wij om voor iedere leerling een passende bijles docent te vinden op basis van karakter, interesses, voorkeuren, leeftijd, niveau en meer.

OVER ONS

BLIJLES Bollenstreek is in 2019 opgericht door Max Uphoff en Jesper van Loon. Inmiddels is BLIJLES ook actief in de Haarlemmermeer en Hollands-Midden. Het succes? Een combinatie van passie, jong ondernemerschap en doorzettingsvermogen.

2021 BLIJLES BOLLENSTREEK | HAARLEMMERMEER | HOLLANDS-MIDDEN

AANMELDEN

VUL DIRECT ONZE PERSOONLIJKE VRAGENLIJST IN, NADAT JE JE HEBT AANGEMELD! DAN KUNNEN WIJ JE AANMELDING GOED VERWERKEN.

MEER DAN SAMEN HUISWERK MAKEN

Om voor iedere leerling een passende bijles docent te vinden ontwikkelden wij The Match Generator. Samen met je aanmelding beantwoord je onze vragenlijst, die wij gebruiken om een docent te vinden op basis van karakter en interesses.

2021 BIJLES BOLLENSTREEK