Met aandacht voor details.

Een duidelijke visie: vernieuwend, betaalbaar en maatschappelijk. Bijles moet voor iedere leerling toegankelijk zijn; ongeacht in welke situatie je je op dat moment bevindt. 

Bijles is meer dan een uurtje huiswerk maken, het doel is om jezelf te ontwikkelen. Wij hebben ervaring omgezet in een visie. Over elk detail is nagedacht, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen.

Persoonlijk en professioneel

In samenwerking met Universiteit Leiden ontwikkelden wij The Match Generator. Bijles is meer dan een uurtje samen huiswerk maken. Je bouwt als leerling een band op met je bijles docent, en andersom.

Het principe is simpel: alle leerlingen en alle bijles docenten vullen een persoonlijke vragenlijst in. Zo kunnen wij op basis van karakter, interesses en voorkeuren voor iedere leerling maatwerk bieden. Niet iedere leerling heeft dezelfde behoeftes en niet elke docent heeft dezelfde kwaliteiten. 

Lees meer over deze bijzondere samenwerking met Universiteit Leiden en ontdek The Match Generator.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onze website. Het is belangrijk dat jij als leerling je eigen aanmelding invult, omdat je ook onze persoonlijk vragenlijst moet invullen. Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten: vijf, tien of vijftien bijlessen.

Mocht je vooraf vragen hebben moedigen wij je altijd aan om eerst even telefonisch contact op te nemen, zo kunnen we samen kijken naar hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Kort wachten

Wij hebben even de tijd nodig om jouw gegevens op de juiste manier in onze administratie te verwerken. We kijken altijd persoonlijk naar je aanmelding, als er iets onduidelijk is, nemen we contact met je op.

We proberen zo snel mogelijk een passende bijles docent voor je te vinden, dit duurt meestal een paar werkdagen. Bij het vinden van de juiste persoon om jou te helpen gebruiken we onze eigen Match Generator.

Goed bericht!

We sturen je meteen een berichtje als we een bijles docent hebben gevonden die jou verder kan helpen. In de mail die je van ons ontvangt staan belangrijke gegevens, waaronder contactgegevens. 

De bijles docent neemt zo snel mogelijk contact op om een eerste bijlesuur in te plannen. Het is aan jullie waar en wanneer er bijles gegeven wordt. 

Vooraf betalen

Wij kiezen ervoor om vooraf onze bijlessen te factureren, zo komt u niet achteraf voor onverwachte verrassingen te staan. Wij sturen per mail een betaallink met een geldigheid van 14 dagen.

Wij hebben een effectief systeem om alle administratie op de juiste manier te kunnen verwerken. Toch vinden we het belangrijk om persoonlijke aandacht te blijven bieden. Mocht u in termijnen willen betalen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Aan de slag!

Je gaat, samen met je bijles docent, langere tijd werken om jezelf te verbeteren. Je kunt gebruik maken van ons eigen lesmateriaal via Share and Care.

Mocht je meer intensieve hulp nodig hebben, dan kun je contact met ons opnemen. Wij werken samen met een aantal betrokken partners, die je verder kunnen helpen waar nodig. 

Code of Ethics

Bijles. Het wordt vaak gezien als iets ‘negatiefs’, maar waarom? Leerlingen vinden het vak niet leuk, omdat ze er niet goed in zijn. Leerlingen vinden dat hun docent het niet goed kan uitleggen of dat ze niet genoeg hebben kunnen oefenen voor een toets. En dan is bijles een van de laatste opties.

Wij hebben onze Code of Ethics opgesteld om bijles bij BLIJLES zo positief mogelijk te benaderen. Meer uitleg over hoe wij met verschillende soorten leerlingen werken, kun je lezen op onze pagina ‘Kansengelijkheid’.

Gelijkwaardigheid

De bijles docent geeft les, maar is zelf uiteindelijk ook nog een leerling.

Interesse

Een persoonlijke connectie tussen bijles docent een leerling geeft motivatie.

Geduld

De bijles docent is er om te helpen, ongeacht hoe lang dit duurt.

Positiviteit

Onzekerheid is normaal, elk succes, klein of groot, is een stap vooruit.

Kennis

Kennis bouw je op, het is belangrijk om bij de basis te beginnen.

Durf

Durf je eigen fouten toe te geven en sta open voor nieuwe inzichten.