Voor en door jongeren

Bijles geven is de perfecte manier om je te ontwikkelen. Krijg meer zelfvertrouwen, leer jezelf verplaatsen in anderen en wordt creatiever.

0
STANDAARD UURLOON
0
MAXIMUM UURLOON
0
MAXIMUM BONUS

Werken bij BLIJLES Bollenstreek

Wij vinden het belangrijk om je veel vrijheid te geven. Het is niet erg om fouten te maken, BLIJLES Bollenstreek is de perfecte plek om te leren.

Je persoonlijke BLIJLES Traject start na je aanmelding. We sturen je een bevestiging via mail met meer informatie en onze gedragscode.

We verwerken je gegevens in onze administratie en zetten jouw antwoorden op de vragenlijst om in een persoonlijk profiel om je inzicht te geven in je karaktereigenschappen.

We houden met veel rekening als we een leerling koppelen aan een passende bijlesdocent. Het kan zijn dat je snel een leerling toegewezen krijgt, dit kan ook iets langer duren.

In de bevestigingsmail vind je meer informatie over ons systeem en hoe wij jouw bijlesuren in onze administratie worden verwerkt.

Aan het einde van elke maand maken wij je loon naar je over. We zullen je af en toe vragen om feedback om ons te kunnen blijven verbeteren!

Onze kernwaarden

Onze visie: effectief, innovatief en duurzaam, is opgebouwd vanuit zes kernwaarden die je verder ontwikkelt tijdens onze bijlessen.

ZELFVERTROUWEN

Zelfvertrouwen hebben is belangrijk voor persoonlijke ontwikkeling. Hoe meer vertrouwen en zelfrespect, hoe beter je je voelt. Zelfvertrouwen maakt je weerbaar en minder afhankelijk van het oordeel van anderen, je durft voor je eigen mening uit te komen.

EMPATHIE

Empathie is het vermogen om je in te leven in de gevoelens van anderen. Als je je kunt inleven in anderen, ben je in staat effectiever te communiceren en conflicten te voorkomen. Het is belangrijk om goed te kunnen luisteren op emotioneel niveau.

WIJSHEID

Wijsheid is een controversieel begrip. Het houdt niet in dat je enorm intelligent bent en alle antwoorden weet. Het houdt in dat je in staat bent om creativiteit, ervaring en intelligentie te combineren. Evenwicht tussen eigenbelang en dat van anderen.

CHARISMA

Charisma is een vaardigheid, de kracht van je non-verbale communicatie. Je bent in staat om jezelf te zijn en door je manier van doen en laten andere mensen emotioneel te raken. Lichaamstaal, houding en je woordkeuze spelen een belangrijke rol.

CREATIVITEIT

Creativiteit houdt in dat je in staat bent om creatieve oplossingen, ideeën en/of methoden voor bepaalde situaties te bedenken (problem-solving). Onmisbaar zijn inzet en inspiratie. Je kunt je kennis en ervaring gebruiken om nieuwe verbanden te leggen.

FLEXIBILITEIT

Flexibiliteit betekent dat je in staat bent om je eigen houding en opvattingen vrijwillig aan te passen aan iedere situatie. Je toont begrip voor het gedrag van anderen en kunt snel schakelen om problemen op te lossen. Flexibel gedrag houdt ook in dat je verbeeldingskracht hebt.