Voor en door

Bijles geven is de perfecte manier om je te ontwikkelen. Krijg meer zelfvertrouwen, leer jezelf verplaatsen in anderen en wordt creatiever.

0
STANDAARD UURLOON
0
MAXIMUM UURLOON
0
MAXIMUM BONUS

Bijlesvakken

Nederlands

Engels

Frans

Duits

Spaans

Grieks

Latijn

Geschiedenis

Aardrijkskunde

Economie

Bedrijfseconomie

Maatschappijleer

Filosofie

Wiskunde A

Wiskunde B

Wiskunde D

Biologie

Natuurkunde

Scheikunde

Informatica

Werken bij BLIJLES Bollenstreek

Solliciteren
Meld je aan via onze website. Je ontvangt direct een bevestigingsmail, wij beoordelen je aanmelding en sturen je zo snel mogelijk meer informatie.
Persoonlijk profiel
We verwerken je gegevens in onze administratie en maken een profiel voor je aan op onze website. Hier kun je onder andere extra lesmateriaal vinden.
BLIJLES Match
Bij het vinden van een passende leerling houden we rekening met beschikbaarheid, maar ook met karakter, voorkeur en kwaliteiten.
Uitbetaling
Je ontvangt je loon elke maand achteraf, op basis van je gewerkte uren. Neem contact op voor meer informatie over onze betalingsvoorwaarden.
Previous
Next

Onze kernwaarden

Onze visie: effectief, innovatief en duurzaam, is opgebouwd vanuit zes kernwaarden die je verder ontwikkelt tijdens onze bijlessen.

Zelfvertrouwen

Het is belangrijk om zelfverzekerd te zijn. Hoe meer vertrouwen en respect, hoe beter je je voelt. Je kunt beter omgaan met kritiek en durft je eigen mening te geven.

Charisma

De kracht van lichaamstaal, houding en woordkeuze wordt vaak onderschat. Je bent jezelf, maar kunt je ook goed aanpassen aan anderen.

Empathie

Je kunt je inleven in de gevoelens van anderen. Het is belangrijk om goed te kunnen luisteren, zo voorkom je miscommunicatie en vervelende conflicten.

Creativiteit

Je gebruikt je kennis en ervaring om verbanden te leggen en creatieve oplossingen te bedenken. Je geeft niet snel op en toont voor elke situatie de juiste inzet.

Wijsheid

Je kunt je creativiteit, ervaring en intelligentie gebruiken en combineren. Evenwicht tussen je eigen belang en dat van anderen is heel belangrijk.

Flexibiliteit

Je kunt je aanpassen aan het gedrag van anderen. Je durft je fouten toe te geven en je kunt snel schakelen om verschillende problemen op te lossen.