Professioneel en persoonlijk.

BLIJLES Basisschool Thuisonderwijs. De juiste ondersteuning voor ouders die hun full-time baan moeten combineren met thuisonderwijs. De COVID pandemie vraagt het uiterste van iedereen, wij denken actief mee en komen met praktische oplossingen. 

Onze docenten kunnen meerdere dagdelen per week ondersteunen met thuisonderwijs. Wij bieden particuliere ondersteuning, maar gaan ook met werkgevers in gesprek om een passend plan voor hun werknemers te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

BLIJLES heeft veel studenten in dienst die een PABO opleiding volgen of een andere werkervaring hebben met kinderen op de basisschool. Zij weten hoe ze kinderen moeten benaderen en motiveren.

Veel leerlingen krijgen drie tot vier uur aan huiswerk per dag mee van hun juf of meester. Onze docenten kunnen meerdere dagdelen per week ondersteuning bieden voor ouders, door de leerlingen hier mee te helpen.

Wij begrijpen dat alle ouders, maar ook alle leerlingen, andere behoeften hebben. Wij gaan het gesprek aan en passen onze pakketten zo nodig aan, om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Onze tarieven

E E N

1 dagdeel, 4 uur
60
  • 15 euro per uur
  • wekelijks opzegbaar of aan te passen
  • basisschoolleerlingen

T W E E

2 dagdelen, 8 uur
120
110
  • 13,75 euro per uur
  • wekelijks opzegbaar of aan te passen
  • basisschoolleerlingen
POPULAIR

D R I E

3 dagdelen, 12 uur
180
150
  • 12,50 euro per uur
  • wekelijks opzegbaar of aan te passen
  • basisschoolleerlingen
BESTE PRIJS

Veilig betalen

Om onze betalingen veilig en snel te kunnen verwerken, werken wij met Mollie. Wij sturen u per mail vooraf een betaallink via Plink, een dienst van Mollie. U kunt met iDeal of creditcard betalen. Wij hebben geen toegang tot uw bankgegevens nodig. 

U ontvangt standaard geen factuur, maar mocht u deze willen, dan kunnen we deze snel voor u opstellen. Door vooraf te betalen, kunnen wij onze docenten gemakkelijk tussentijds uitbetalen en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.

Mocht u in termijnen willen betalen, neem dan contact met ons op via onze contactpagina op deze website. 

BLIJLES Basisschool Zakelijk

Persoonlijk contact

Wij zijn een snel groeiend onderwijsplatform. We hebben onze bedrijfsprocessen geoptimaliseerd, maar persoonlijk contact blijft bij ons enorm belangrijk. U moet op ons kunnen vertrouwen, dat wij er alles aan doen om onze leerlingen verder te helpen, en onze bijles docenten zo veel mogelijk blijven ondersteunen.

U kunt dit contactformulier invullen, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen op onderstaande telefoonnummers en mailadressen. 

Max Uphoff | Eigenaar BLIJLES

06 – 48 76 85 77

Jesper van Loon | Eigenaar BLIJLES

06 – 18 97 61 02

E-mailadres BLIJLES

blijlesbollenstreek@gmail.com

Meer informatie over zakelijke opties is alleen beschikbaar via de computer en niet via de mobiele versie van onze website.