22 juli, 2019

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Digital Innovation Media.

Bas Meeuwenoord ken ik al vrij lang, 5 à 6 jaar. We hebben lang samen gevoetbald bij VVSB in Noordwijkerhout. Uiteindelijk verwaterde het contact, omdat we in verschillende elftallen gingen voetballen. Totdat ik Bas sprak over zijn eigen bedrijf: Digital Innovation Media.

Ik had het niet verwacht, maar eigenlijk is het niet meer dan logisch. Bas is een geboren verkoper. Social Media marketing bureau’s schieten uit de grond en ook Bas ziet kansen. Een specifieke doelgroep, kleine en middelgrote bedrijven. Inmiddels lopen er al verschillende contracten.

Wat Bas onderscheidt, is dat hij een samenwerkingsverband heeft met twee andere jongeren. Deze andere jongeren richten zich vooral op evenementen en web-design, maar richten zich ook op kleine en middelgrote bedrijven. Een gedeelde klantenkring. Goede zet.

Tijdens ons lange gesprek, merkte ik dat Bas vooral het menselijk contact en de vrijheid leuk vindt aan zijn baan. Ik vroeg hem naar de toekomst en Bas wilde naast zijn social media adviesbureau ook evenementen gaan organiseren. Die kans heb ik hem gegeven bij YOUTH EVENTS en dat is een goede keuze geweest. Ondernemend, sociaal en doelgericht.


Meer informatie over Bas of andere leden van onze community? Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Geef een reactie