BLIJLES FACE TO FACETIME

BLIJLES Bollenstreek heeft al haar bijlesgevers geadviseerd om ten minste tot 31 maart geen bijles op locatie te geven. Dit betekent: geen bijles op scholen en bibliotheken, maar ook niet bij de bijlesleerling thuis. In plaats daarvan raden wij aan om, indien echt nodig, bijles via FaceTime of Skype te verzorgen.

COVID-19

In de regio Wuhan in China startte in december 2019 een uitbraak van een nieuw coronavirus, ook wel SARS-CoV-2 genoemd. Het virus kan de ziekte COVID-19 veroorzaken. De meeste patiënten met dit virus hebben koorts en luchtwegklachten.

BIJLES LEERLINGEN

Het onderwijs staat stil, veel scholen zijn gesloten. Toch is het belangrijk om ook naar de toekomst te blijven kijken. Mocht er behoefte zijn aan bijles, dan is dat mogelijk in het digitale tijdperk waarin we leven. Ook kunnen we voorzien in extra lesmateriaal.

BIJLES GEVERS

Alle bijlesgevers hebben een overeenkomst gesloten met BLIJLES Bollenstreek, waarin staat dat zij de verantwoordelijkheid dragen voor de invulling van de bijles. We verwachten dan ook dat zij in overleg een oplossing kunnen vinden.