HLT UITDAGING

PARTNERS

BLIJLES Bollenstreek werkt nauw samen met de Hillegom-Lisse-Teylingse Uitdaging. Max Uphoff, eigenaar van BLIJLES Bollenstreek is ook lid van het bestuur van deze maatschappelijk betrokken ondernemersvereniging. 

De HLT-Uitdaging is onderdeel van de Nederlandse Uitdaging. Lokale verenigingen en stichtingen die zich maatschappelijk inzetten voor de gemeenschap zijn belangrijk, maar hebben vaak weinig budget. Soms kan het zijn dat zo’n vereniging of stichting hulp nodig heeft, maar dat zij hiervoor geen bedrijf kunnen inhuren, omdat ze dit niet kunnen betalen. De Uitdaging helpt deze verenigingen en stichtingen verder. Niet met geld, maar door ze in contact te brengen met maatschappelijk betrokken ondernemers, die kosteloos hun hulp willen aanbieden. 

BLIJLES Bollenstreek heeft al veel verenigingen en stichtingen geholpen via de HLT Uitdaging. Zo ondersteunen we onder andere Kledingbank Teylingen, Welzijn Teylingen en Welzijnskwartier Lisse en Hillegom, Stichting HOZO Hillegom, Gluren bij de Buren Lisse en Het Kruiddepot Sassenheim.